Vsa naša skladišča so najsodobneje zgrajena in opremljena s sodobno tehnologijo. Imamo carinsko skladišče tik izven pristaniškega območja, kjer lahko našim strankam ponudimo rešitve za preznjenje in polnjenje tovora v pomorske zabojnike.

Nudimo tudi uporabo skladiščnih kapacitet v hladilnicah, kjer lahko opravimo skladiščenje in pretovarjanje tovora kot so jabolka, grozdje, pomaranče, farmacija, ki zahteva stalni temperaturni režim v celotni logistični verigi.

Prednosti

Pretovor tovora v zabojnikih v koprskem pristanišču je ena od temeljnih dejavnosti South Europe Gateway Koper, saj je to naše vsakodnevno delo tudi pri zbirnih pomorskih pošiljkah (LCL). Hitra in profesionalna obdelava tovora strank je osnova našega zbirnega pomorskega servisa.

Poleg zbirnih pomorskih pošiljk izvajamo tudi nakladanje/razkladanje zabojnikov, zabojnikov platform za prevoz tovora izrednih dimenzij in komisioniranje pošiljk, in skladiščenje tovora pod carinskim nadzorom.

Skladišče za nadzor temperature uporabljamo za pretovarjanje tovora, kot so jabolka, pomaranče, grozdje, avokado, farmacevtski tovor, in zamrznjenega tovora, kot so koruza, maslo, sladoled itd ki zahtevajo stalni temperaturni režim v celotni logistični verigi

Stopite v kontakt

Visoko motivirano in izkušeno osebje
Strateška geografska lega v Evropi
Železniške/cestne povezave do srednjega in vzhodnega dela Evrope
Carinsko skladišče tik izven pristaniškega območja
32
8
7
6
4
3
2
1