Ponujamo široko paleto logističnih storitev s specializacijo za pošiljke LCL (Less than Container Load), FCL (Full Container Load).

Strateška geografska lega

Delujemo kot nevtralen NVOCC in pokrivamo trge v srednji in vzhodni Evropi (Avstrija, južna Nemčija, severna Italija, Švica, Litva, Češka, Slovaška, Poljska, Madžarska, Srbija, Hrvaška, Romunija, Bolgarija).

Carinsko skladišče zunaj pristanišča

Imamo carinsko skladišče izven pristaniškega območja, kjer lahko našim strankam ponudimo rešitve za direktni pretovor iz kamiona v kontejnerje, praznje ali polnjene zabojnikov.

Nudimo tudi uporabo skladiščnih kapacitet v hladilnicah, kjer lahko opravimo skladiščenje in pretovarjanje tovora kot so jabolka, grozdje, pomaranče, farmacija, ki zahteva stalni temperaturni režim v celotni logistični verigi.

Železniške/cestne povezave po EU

Koper je dobro povezan z evropskimi železniškimi vozlišči in nudimo vam intermodalne povezave do/iz Kopra do/iz Dunaja, Prage, Budimpešte, Bratislave, Münchna, Salzburga in Wroclawa.

Zelo izkušeno osebje

Naša ekipa ima 15+ let izkušenj in znanja v logistični industriji. Naša ekipa ima 15+ let izkušenj in znanja v logistični industriji. Naša ekipa je zelo motivirana, da izpolni in preseže pričakovanja naših strank, tako da jim predlaga kreativne rešitve.

Visoko motivirano in izkušeno osebje
Strateška geografska lega v Evropi
Železniške/cestne povezave do srednjega in vzhodnega dela Evrope
Carinsko skladišče tik izven pristaniškega območja
32
8
7
6
4
3
2
1