South Europe Gateway Koper sodeluje z vodilnimi avtoprevozniki po vsej Evropi. Na ta način vam lahko ponudimo širok nabor storitev za vaš tovor!
Koper je dobro povezan z evropskimi železniškimi vozlišči in nudimo vam intermodalne povezave do/iz Kopra do/iz Dunaja, Prage, Budimpešte, Bratislave, Münchna, Salzburga in Wroclawa.

V Evropi je bil železniški promet vedno pomemben del prevoza blaga po Evropi. Koper je dobro železniško povezan z mesti v Avstriji, Nemčiji, na Poljskem, Češkem, Slovaškem in Madžarskem ter v številne druge države našim strankam lahko ponudimo intermodalne dostave in prevzeme.

V zadnjem času se je dobro vzpostavila železniška povezava Kitajske in Evrope, kjer se je železniški promet izkazal kot zelo učinkovita alternativa pomorskemu prometu v smislu trgovine Daljni vzhod – Evropa in obratno. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo posredovali več informacij o naših rešitvah.

SEG Koper

Naša ekipa vam lahko ponudi takojšnje ponudbe za vaše dostave, ne glede na lokacijo ali tovor. Nudimo vsakodnevne prevzeme/dostave po vsej Evropi in zagotavljamo visok standard kakovosti in varnosti. Poleg tega nudimo domače prevoze in dostavo po Evropi.

Za FCL (Full Container Load) nudimo storitve znotraj Slovenije in po ostalih državah v Vzhodni in Srednji Evropi

Cestni tovorni prevoz je možen v in iz katerega koli pristanišča v Evropi! Nudimo prevoze za bodisi standardne zabojnike ali prevoze tovora na zabojniških platformah kjer je tovor izven gabaritnih mer ali projektni tovor.

Stopite v kontakt

Visoko motivirano in izkušeno osebje
Strateška geografska lega v Evropi
Železniške/cestne povezave do srednjega in vzhodnega dela Evrope
Carinsko skladišče tik izven pristaniškega območja
32
8
7
6
4
3
2
1